Betenemy съветва: Броят линии има значение за ротативките

Ротативките са сред любимите игри на казино играчите. Тези машинки имат много дълга история, така че е нормално да предизвикват такъв голям интерес. Разбира се, когато играете на слотове, е добре да знаете, какъв е броят на печелившите линии. От това зависи, колко често могат да се появят комбинациите от символи и да донесат награда за залагащия. Ние попитахме специалистите от Betenemy, какво е значението на линиите и важни ли са те за играчите. Получихме много подробен отговор, който ще можете да видите, в следващите ни редове.
Какво е значението на броя линии в слот игрите?
Не е тайна, че колкото повече са линиите, толкова по-високи са изплащанията. Така например, ако играете на 40 супер хот онлайн, ще получите 40 линии, на които могат да се появят плодови символи носещи приходи. Ако имате повече от 1 линия с печеливши символи, то тогава наградата става още по-голяма. За това следят и повечето играещи в интернет казината и игралните зали. В наши дни се предлагат слотове, с различен брой линии и начини за печалба.
Тук обаче, трябва да поясним и още нещо. По-големият брой линии на ротативката, предразполага към направата на по-висок залог. Така например, ако имате игра с 15 линии, то тогава залога за 1 линия ще бъде 0.15 стотинки, но ако играта е с 40 линии, минимумът ще придобие друг вид, а именно 0.40 стотинки. Ето защо, е нужно да бъдете особено внимателни.
Определящи ли са линиите за волатилността на игрите?
В зависимост от това, колко линии има дадена игра, може да се прецени, каква е нейната волатилност. Тези с ниска волатилност дават чести изплащания, в по-малък размер, а заглавията с висока волатилност рядко награждават, но с по-голяма стойност.
Ако се вгледаме в проучванията, ще видим, че машинките с 20 линии изплащат трудно печалби, но ако късметът е с играча, то тогава той може да постигне пълен успех. Що се касае до 40-линейните слотове, то те са със средна волатилност, а ротативките със 100 линии имат ниска волатилност, както всеки може да се увери.
Всичко това са все закономерности и се касаят до броя линии. В този ред на мисли, е добре да се прецени, кой е най-подходящият вариант. Да, наистина повече линии, значи повече шансове, но пък това влияе на стойността на залозите и самото развитие на играта, което е ключово значение.
По-добри ли са слотовете с повече линии?
Не, не можем да твърдим това с категоричност. Желателно е да се търси златната среда, която да отговаря на претенциите на залагащия. По-големият брой линии е равен на повече шансове, но пък за сметка на това и залогът скача нагоре. При игрите с малко печеливши линии, също има възможност за успех и в същото време, не е нужно да се залагат цял куп средства.
Много е важно да се знае, че ротативките са игри на късмета. Ако последният липсва, то тогава ще загубите, без значение от това, колко възможности за печалби ви дават. Все пак това е хазарт, с който трябва да се подходи разумно, без да се предприемат необмислени рискове. Това беше нашата публикация по темата, като се надяваме, че сме успели да ви бъдем полезни.