Блокчейн игрите набират популярност в развиващите се страни, давайки голямо предимство на Metacade

За съжаление няма как да избегнем глобалните икономически сътресения. Тъй като света бавно се връща към нормалното си състояние след пандемията от COVID-19, хората виждат как инфлацията повишава цените, както и проблемите с веригата за доставки. Развиващите се държави често са засегнати по различен начин от неблагоприятните ефекти на глобалните финансови проблеми. Web3 обаче предоставя иновативен начин за смекчаване на някои от тях.
В зараждащите се дни, децентрализираните финанси (DeFi) революционизират начина, по който хората ги преживяват. Идеален пример за това е GameFi — сливане на DeFi и игри. Много хора в развитите страни започват да ги присвояват, тъй като търсят начин да спечелят доход или (P2E), за да допълнят текущия си такъв, давайки огромно предимство на новопостъпилия Metacade в блокчейн игрите.
Какво предимство ще даде приемането на блокчейн игри на Metacade?
Най-голямото предизвикателство, свързано с блокчейн игрите, е изграждането на солидната потребителска база. Нарастващият пазар на геймъри в развиващите се страни вероятно ще даде значителен тласък на Metacade, предвид привлекателността на екосистемата Metacade.
Прогнозираните увеличения на цената на токена Metacade могат да бъдат постигнати много по-рано поради по-бърз от очаквания растеж на потребителите. В този случай многото инвеститори, които вече са успели да придобият своите MCADE токени на невероятно ниските цени, налични в предварителната продажба, вероятно ще бъдат във възторг, когато чуят новината.
Какво представлява Metacade?
Metacade е нов проект на GameFi, който обръща внимание на много хора, част от света на криптовалутите. Това се случва след пускането на подробната Whitepapers и огромната вълна от активност. Тя от своя страна, осъществи предварителната продажба на Metacade, набирайки впечатляващите 7 милиона долара само за 13 седмици от стартирането си.
Също както и водещата аркадна игра Play-to-earn (P2E), която ще стане най-голямата такава игра в света, Metacade и един от най-добре приетите компоненти в сърцето на планираната екосистема.
Геймърите, които играят игри на платформата Metacade, ще печелят награди за това. Включени са всички тези различни игри – от ежедневни до по-аркадни. Те имат и стълба за тези, които искат да се изкачат до върха на класациите на общността.
Инвеститорите са пленени от невероятната стойност на токена на MCADE, тъй като той ще се използва в цялата екосистема на Metacade и ще позволи на инвеститорите да получават стабилен поток от пасивен доход чрез залагане, докато чакат поскъпването му.
Колко високо може да се изкачи MCADE през 2023 г.?
Голямото внимание на предварителната продажба на Metacade показва, че проектът притежава огромен потенциал в очите на опитните инвеститори, които се включват. С издания, планирани през 2023 г., и множество други дейности, които ще повишат осведомеността, цената на MCADE вероятно ще бъде ясна през звездната 2023 г.
С количественото нарастване на потребителите в индустрията, което професионалистите прогнозират, MCADE може да осъществи и огромен скок в търсенето на покупки. Това е допълнително подсилено и от нарастващата привлекателност за P2E игри по целия свят.
Ако звездите се изравнят, със сигурност бихме могли да видим скок на цената на MCADE през бариерата от $1, което представлява забележително 50-кратно увеличение на цената спрямо крайната предварителна такава.
До къде може да достигне цената на MCADE до края на 2025 г.?
Ако Metacade оправдае изключително високия потенциал, който инвестиционните кръгове смятат, че има, проектът може да бъде предопределен за невероятно поскъпване до края на 2025 г.
Тъй като все повече и повече потребители постъпват онлайн, може да видим търсенето на токена MCADE да се повиши до изключително високи нива. Това се случва съчетано с намаляването на биткойн наполовина през 2024 г., което вероятно ще даде началото на следващия възход, Това, от своя страна може да означава, че при толкова благоприятна токеномика, цената на MCADE се покачва до $10 на токен. Този процес ще изисква само $20 милиарда пазарна капитализация – по-малко от една трета от най-високата стойност за всички времена, достигната от проекта с ниска полезност Dogecoin (DOGE) .
Добра инвестиция ли е MCADE?
Възможността, която MCADE представя, не се вижда често в света на криптовалутите. По-голямата част от проектите с такова високо потенциално ниво рядко са достъпни за обикновените инвеститори с невероятната отстъпка, предлагана в предварителната продажба.
Възможността за придобиване на полезен токен за проект, който има ясен и добре обмислен план за доминиране на разрастващия се сектор на блокчейн игрите, може да бъде променяща живота възможност за тези, които са достатъчно съобразителни, за да се включат рано. Това от своя страна означава, че Metacade не е просто добра инвестиция, а дори изключителна.
Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.
*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.