Джевдет Чакъров за изключването си от ПГ на ДПС: Този акт не е легитимен

Този акт не е легитимен и не е съобразен с устава на ДПС. Този акт е приет под натиск от страх, коментира пред журналисти в парламента изключеният днес от парламентарната група на движението и негов съпредседател Джевдет Чакъров. Той посочи, че трябва да бъдат възстановени демократичните принципи на работа в ДПС. Преди това в пленарна зала бе съобщено, че парламентарната група на ДПС е изключила от състава си Джевдет Чакъров и още 16 народни представители. Ще подготвим позиция след задълбочен анализ и консултация с юристи, която ще представим, изтъкна той. 

ДПС изключи още 17 депутати от парламентарната си групаДоган иска оставката на Делян Пеевски и на други 5 знакови имена на ДПС“ДПС е либерална, демократична партия, която е призната в европейски мащаб, в световен мащаб, и ще има съпротивителните сили да възстанови демократичните принципи на функциониране, но страхът трябва да бъде преодолян“, каза още Чакъров. Чакъров отказа да отговори на въпроса дали смята, че Пеевски владее прокуратурата, каквото обвинение отправи в позицията си почетният председател Ахмед Доган.

Автор: – Източник : https://bnr.bg/post/102018570/djevdet-chakarov-za-izkluchvaneto-si-ot-pg-na-dps-tozi-akt-ne-e-legitimen

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *